Trainingen en workshops

Rondom de thema’s uit het boek Wat voor leider ben jij? worden de volgende trainingen en workshops georganiseerd:

 1. Nieuwe Dimensies in leiderschap van Nieuwe Dimensies
  De uitdagingen in organisaties zijn groot. De huidige economische situatie vraagt om leiders die om weten te gaan met tegenstellingen tussen krachtig en kwetsbaar leiderschap, controle en vertrouwen, stabiliteit en flexibiliteit om een paar paradoxen te noemen. Met ruimte voor hard en zacht, mannelijk en vrouwelijk leiderschap. Rekening houden met de jonge generaties en de oudere medewerkers. Vrijheid en verantwoordelijkheid geven aan mensen én sturen op resultaat. Vertrouwen geven, motiveren en kaders stellen. Juist ook bij Het Nieuwe Werken of ‘virtuele teams’ waarbij het leidinggeven op afstand een uitdaging is.De training Nieuwe Dimensies in Leiderschap geeft je de mogelijkheid jouw leiderschap verder te versterken, zodat je in de veranderende omstandigheden optimale resultaten behaalt. De aanpak van Nieuwe Dimensies garandeert dit, al 25 jaar.
 2. “Wat voor leider ben jij?” maakt integraal onderdeel uit van de leiderschapstrainingen bij Van Harte & Lingsma.
  Voor meer informatie over de leergangen Communicatie, Interactie en Managementvaardigheden voor leidinggevenden (KIM) en niet-leidingevenden (KIM/nl) en voor de training Persoonsgericht Projecten Leiden (PPL) check de website www.h-l.nl
 3. “Wat voor leider ben jij?” biedt een speelse ingang om het thema diversiteit verder te verkennen doordat de dimensies uitnodigen om samen de uitersten in de polen te onderzoeken zonder te vervallen in een goed/fout discussie. Neerm contact met ons op en wij denken graag met u mee over een workshop op maat:
  Carin: carin.suurenbroek@nieuwedimensies.nl
  Henk: henk.vandesteege@h-l.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s